Return to site

STAPPEN NAAR PROBLEEMOPLOSSINGEN MET UW HP PRINTER

Heeft u problemen met uw printer? Is het niet bezig met afdrukken? Dan doet u het gewoon rustig aan, want de problemen op uw HP-printer komen veel voor en u bent aan het juiste adres, want we hebben hier alle oplossingen voor u. Wij bij HP helpdesk Nederland staan ​​24x7 voor u klaar. Om de oplossing voor uw HP-printer te vinden, moet u de onderstaande instructies volgen en lezen tot het einde van de blog.

• U moet ervoor zorgen dat u de status van uw hp-printer controleert als er geen papier in is geblokkeerd.
• Nu moet u op Start en Configuratiescherm klikken om aan de slag te gaan met het proces.
• Terwijl u naar het zoekvenster van het Configuratiescherm kijkt, moet u hier ‘Computerbeheer’ typen. Vervolgens ziet u een pictogram op uw scherm verschijnen dat u gewoon hoeft te dubbelklikken op het pictogram.
• Je moet heel voorzichtig zijn als je deze stap doorloopt; Om uw spooler-service opnieuw te starten, moet u eerst op ‘Services’ klikken en vervolgens op ‘Printer Spooler’ en vervolgens op ‘Restart’ klikken. U kunt nu opnieuw een afdruktaak naar uw HP-printer sturen en controleren of uw printer de afdruktaak correct uitvoert.
• Dan moet u uw HP-printer loskoppelen en moet u deze volledig loskoppelen. Wees voorzichtig terwijl u deze stap uitvoert,
• Nu zou u uw printer moeten openen en controleren of er geen papier is vastgelopen of vastzit in uw printer.
• Denk eraan dat u uw printer pas opnieuw kunt aansluiten nadat u de printer gedurende ten minste 30 seconden hebt losgekoppeld en losgekoppeld.
• Hierna moet u opnieuw een afdruktaak naar de printer sturen en controleren of het probleem is opgelost en of uw printer correct afdrukt.
• Nu zou u uw printer moeten wissen, door de stuurprogramma's die u bij de printer had toen u deze kreeg, te verwijderen en opnieuw te installeren en het is belangrijk dat u dit doet, omdat het probleem opgelost moet worden door uw printer te wissen.

Opmerking: Kijk ook eens op onze site hp helpdesk Nederland voor updates van de nieuwste hp-stuurprogramma's die u nodig hebt voor uw printer, want voor een soepel werkende printer moet u de bijgewerkte versie van de HP-printerstuurprogramma's gebruiken.

We hopen dat de bovenstaande instructies u hebben geholpen uw probleem op te lossen en dat u de printer nu soepeler kunt gebruiken. Als je de neiging hebt om problemen tegen te komen of moeite hebt om het proces te doorlopen, kun je ons onmiddellijk bellen op ons nummer dat hier wordt vermeld HP klantenservice telefoonnummer 31-164744004. U kunt ons bellen wanneer u hulp nodig hebt. Onze technici helpen u het probleem op tijd op te lossen. Laat ons u verzekeren dat we de beste technici hebben om u te helpen uw probleem op te lossen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly